Mobi

MOBİ 1983 yılında Bursa’da kurulmuştur. Kurucusu A. Raşit Karaaslan, ödül kazanmış bir iç mimar ve endüstri tasarımcısıdır. MOBİ bugün Türkiye’nin önde gelen çağdaş tasarım mobilyası üreticilerindendir. Firma, eşsiz tasarımları ve ahşap işçiliğinde mükemmeliyetçi kalite geleneği ile tanınmaktadır.

Ürünleri Türkiye’de ve dünya çapında 15’ten fazla ülkede seçkin mağazalarda satılmaktadır. Mobi, ev kullanımına yönelik çağdaş tasarım mobilyası üretimi dışında taahhüt sektöründe de hizmet vermektedir. Firma bu sektörde de müşterilerine tasarımın ilk aşamalarından anahtar teslimine kadar proje ve üretim süreçlerinde birebir servis vermektedir. Tamamlanmış projeler arasında 5 yıldızlı oteller, lüks rezidanslar ve ofisler bulunmaktadır.

Geçit Mağaza: Bursa Geçit Mah, Sanayi Caddesi No: 774/B 16150 Bursa / Türkiye Tel: 0224 244 70 08 Faks: 0224 244 70 09 E-Posta: gecitmobi@mobi.com.tr

Kalamış Mağaza: İstanbul Fener Kalamış Caddesi No:26/A 34726 Kadıköy, İstanbul / Türkiye Tel: 0216 550 52 41-42 Faks: 0216 550 52 43 E-Posta: kalamismobi@mobi.com.tr

Addresistanbul Mağaza: İstanbul Addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi, Halide Edip Adıvar Bulvarı No:4 Şişli, İstanbul / Türkiye Tel: 0212 221 11 19 Faks: 0212 221 11 19 E-Posta: addresmobi@mobi.com.tr

Mobi Haberler