Kayseri Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi İç Mimari ve Endüstri Tasarımı Bölümü’nden 1975 yılında mezun oldu. Bir süre serbest iç mimar olarak çalıştıktan sonra 1983 yılında Bursa’da MOBİ Mobilya ve İç Mimarlık firmasını kurdu. Halen tasarımcı ve yönetici görevini sürdürdüğü MOBİ, bu sene kuruluşunun 32. yılında. 1989 yılından itibaren MOBİ için tasarladığı ürünler dünya çapında pek çok uluslararası fuarda sergilendi ve 15’ten fazla ülkeye ihracatı gerçekleşti. 2009 yılında tasarladığı Sini Sehpa adlı ürün dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Product Design Award’a layık görüldü. Aynı tasarım, 2010 yılında Alman hükümeti tarafından DesignPreis Deutschland ödülüne aday gösterildi. 2014 yılında, tasarladığı Brooklyn Büfe isimli ürün Interior Design USA’da Best of Year Award’da Honoree aldı. Tasarımcı, “Tasarımcının sanatçı kimliğinden gelen estetik kaygı, ortaya çıkacak ürünün güzelliğine doğrudan etkendir. Ben de çizerken işimin sanat, ve dolayısıyla güzellik ile ilişkisini sürekli sorgularım.” diyerek tasarım dilini özetliyor.