MVoice, mobilya sektöründe marka bilinirliği yüksek ve uzun yılların kazandırdığı ithal mobilya tecrübesine sahip bir mağaza olmanın sorumluluğu içinde; Etiler Nispetiye Caddesi’nde, 5 katlı ve 1.000 m2 Showroom’unda değerli müşterilerine hizmet sunmaktadır.

MVoice’ta; İtalya’nın önde gelen markalarının iç ve dış mekan koleksiyonları ile aydınlatma ve aksesuarları sergilenmektedir. MVoice, ‘Marka’ların modern ve güncel tarzlarının sunulduğu geniş ürün yelpazesi ile müşterilerini buluşturmaktadır.

Showroom ’da ; Longhi, Missoni Home, Bau, Reflex, Bonaldo, Arte Veneziana, Loop& Co , Arte Brotto, Orsenigo , Cantori , Pedret , Preciosa, firmalarının yeni koleksiyonları sunulmaktadır.

MVoice yurtiçi ve yurtdışında; başta konut olmak üzere, restaurant ve otel projelerinde yenilikçi tarzları, müşterilerinin talep ve beğenileriyle harmanlamayı ve profesyonel proje ekibiyle yaşam alanlarına değer katmayı ilke edinmiştir. MVoice’ da mekanlara özel ürün tasarım ve imalatı da yapılmakla birlikte showroom da özenle hazırlanmış MVoice Studio koleksiyonun ürünleri de sergilenmektedir. MVoice; tecrübe ve vizyonuna güvenerek proje uygulamalarını teslim eden; …Studio Beppe Riboli (Milan), Studio Bonan/Michele Bonan (Florence), Diverse/David Sadeghi (London), Deco Flamme (Antibes–France), EAA/Emre Arolat, Aldo Cibic (Cibic Workshop) … ve pek çok seçkin mimar/mimari ofise ve tüm müşterilerine teşekkürlerini sunar.

Tophanelioğlu Cad.Petek Sitesi No:60/4 Altunizade-Üsküdar

info@mobder.org.tr