MOBDER
Quality Turkish Furniture
Hom Design Center 16 Ekim'de kapılarını açıyor!!!

HABERLER
• Mobder Haberler
• Fuarlar
• Üyelerden Haberler
• Toplantılarımız
• Ödüllerimiz
 


Skyland İstanbul projesi kapsamında; “Türkiye'nin önde gelen ev ve ofis dekorasyonu markalarını tek çatı altında toplayacak en  kapsamlı alışveriş merkezi olacak HOM DESIGN CENTER, 2018 yılının Ekim ayında kapılarını açacak. 

Mobilya Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği MOBDER , Eroğlu Gayrimenkul ve mağaza kiralamalarından sorumlu  JLL firmasının uzun soluklu ve bir o kadar meşakkatli çalışmaları sonucu ortaya çıkan HOM Design Center ,  İstanbul’un en çekici yaşam ve yatırım merkezlerinden Seyrantepe’de açılacak. Özel konseptli yeni alışveriş merkezi Hom Design Center,  Gastro Court alanında 25’i aşkın gastronomi markası olmak üzere toplam 100’ün üzerinde mağazaya sahip olacak.
Tarz sahibi ev ve ofislere sahip olmak isteyenlerin, hayallerindeki tüm ürünleri bulabilecekleri bir tasarım merkezi olacak Hom Design Center'a gelenler ev ve ofis dekorasyonu için ihtiyaç duydukları her şeyi tek noktada bulabilecek. 

Maslak ve Levent’in ortasında, Türk Telekom Stadyumu’nun yanı başında, TEM otoyoluna direkt bağlantı yolunun ve metro istasyonunun hemen yanında yer alan Hom Design Center ulaşım kolaylığıyla da dikkat çekiyor. 
Mobder üyeleri’nin seçkin markalarını bir arada bulabileceğiniz tasarım merkezine kaliteye ve tasarıma önem veren herkesi bekliyoruz.

Tarih: 1.10.2018


BİZE ULAŞIN
Tophanelioğlu Caddesi Petek Sitesi No: 60/4 Altunizade - Üsküdar İSTANBUL

T: +90 216 327 37 76
F: +90 216 327 78 09
E: info@mobder.org.tr
SOSYAL MEDYA
Tüm Hakları Saklıdır 2017 MOBDER | MAP