YENİ ÜYEMİZ : PAPATYA MOBİLYA

• Üyelerden Haberler
• Toplantılarımız
• Ödüllerimiz

Yeni üyemiz PAPATYA MOBİLYA’nın  aramıza katıldığını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.
1988 yılından itibaren mobilya alanında üretime başlayan Papatya Mobilya, dış mekan mobilyaları ile başlayan yolculuğuna iç mekan çalışmalarını da dahil ederek devam etti. Dünya çapında pazar, ürün ve trend araştırmalarını titizlikle analiz ederek, kaliteden ödün vermeden en yeni teknolojiler ile ürünlerine hayat veren marka; ürünün yelpazesini genişletirken tüketicisiyle buluşturduğu her ürünü mekanlar için pozitif sonuçlar doğuracak şekilde tasarlıyor. Papatya Mobilya; polikarbonat, polipropilen, metal ve ahşap malzemelerin kombinasyonlarından oluşan eşsiz ve zengin koleksiyonu ile hayatın her alanında olmayı başarıyor. Dünyadaki değişim sürecine eş zamanlı olarak hareket ederek üretiminin her aşamasında kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Her yıl artan hacmi, genişleyen dağıtım kanalları, yeni eklenen ürünleri ve mutlu ettiği binlerce insanın enerjisi ile yenilenmeye devam ediyor.
Papatya Mobilya’ya aramıza hoş geldiniz diyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

Tarih: 16.10.2021