FURNISTRY İSTANBUL Mobilya & Endüstri Buluşması 26-29 Mart 2020

• Üyelerden Haberler
• Toplantılarımız
• Ödüllerimiz

Furnistry 2020 Furniture & Industry Meetings ilk kez 26-29 Mart 2020 tarihleri ​​arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarını açacak.

Görüşmelerde ABD, Almanya, İtalya, Hindistan, İngiltere, Fransa, Rusya, BAE, Meksika, Nijer ve Güney Afrika gibi 42 farklı ülkeden sektör profesyonelleri bir araya gelecek.

Yaşam tarzı odaklı iç mekanlar için binlerce fikir içeren 300'den fazla şirketin binlerce ürününü sergileyeceği toplantılar, yüzlerce yabancı ziyaretçiyi ağırlayacak.

Küresel pazardan payını her geçen gün artıran Türk Mobilya sektörü, 2020 ihracat hacmini 5 milyar dolar seviyesine çıkaracak.

40 bin üreticisi, 210 bin kişinin istihdamı ve 180 ülkeye ihracat işlemleriyle Türk Mobilya sanayisi dışında 20 farklı endüstrinin gelişmesine katkıda bulunan sektör, yeni pazarlara kapılarını açacak.

İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB) sizi 25-29 Mart 2020 tarihleri ​​arasında B2B Programına davet ediyor. Bu B2B görüşmeleri sırasında katılımcılar Furnistry 2020 Istanbul'u ziyaret edecek ve ticaret ilişkilerini, bilgi alışverişini ve mobilya sektöründeki olası ticari işbirliklerini geliştirmek için B2B eşleştirme etkinliklerine katılacaklar.

Tarih: 26.02.2020