FUGA MOBİLYA’DAN MODERN MOBİLYA ANLAYIŞINA TASARIMSAL DOKUNUŞLAR

1991 yılında İstanbul’da kurulan Fuga Mobilya, marka değeriyle modern hayatın mobilyalardaki prestijli bir temsilcisi olarak sektörde yer alıyor. Tasarım zenginliği ve kaliteyi esas alan üretimiyle benzerlerinden ayrılan Fuga Mobilya, modern mobilyalara tasarımsal bakış açıları kazandırıyor.

Yüzyılın sanatçıları Gaudi, Bach, Dali gibi dehalardan ilham alan tasarımları ve Avrupa standartlarındaki üretimleriyle farklılaşan marka, geçen yıl 10.000 m2 alana kurulan İstanbul’daki fabrikasıyla, markalaşma çalışmalarında hızla ilerlemeye devam ediyor. Fonksiyonelliği öne çıkaran ürünleri ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla dikkat çeken marka, sektörel gelişmelerin hızına ayak uyduran inovatif marka duruşuyla mevcut ve potansiyel müşterilerine ulaşıyor.

Yeni fabrika yatırımı, müşterilere en iyisini sunma amacına hizmet ediyor

Yeni fabrikasını faaliyete geçiren Fuga Mobilya; İstanbul’da başladığı üretimi, yeni makine yatırımı, üretim hattına yaptığı iyileştirmeler ve güçlendirdiği kadrolarıyla öne çıkıyor. Fabrika yatırımı sayesinde, sektördeki güçlü duruşunu üretimlerine yansıtan Fuga Mobilya, müşterilerine en iyisini sunmak amacına hizmet eden anlayışıyla farkını ortaya koyuyor.

Modern ve fonksiyonel tasarımlarıyla evlerin yaşamaya değer anlarına ortak olan Fuga Mobilya, ücretsiz iç mimarlık ve dekorasyon danışmanlığı ile fark yaratıyor. Bilgisayar üzerinde, evin 3 boyutlu çiziminin yapılmasıyla gerçekleşen bu hizmet ile kişiye özel istekler dikkate alınarak, evlerin konfor ve güzelliği pekiştiriliyor.

Yatırım odaklı atılımlar ile mağazalaşma süreci hız kazanıyor

Hem üretimde hem de satış alanında ciddi bir sıçrama yapan Fuga Mobilya, yurt içinde ve yurt dışında bünyesine kattığı yeni mağazalarıyla satış ağını genişletiyor. 10.000.000 USD’lik fabrika yatırımı ile öne çıkan marka, gerçekleştirdiği 2.000.000 USD’lik yatırımıyla da mağazalaşma sürecine ivme kazandırıyor.

Ankara Siteler'de 1200 m2’lik mağazasını açmasının ardından, İstanbul Modoko'daki mağaza alanını 900 m2’ye çıkaran Fuga Mobilya; İstanbul’da açtığı 700 m2’lik 5 katlı Bostancı mağazası ile de dikkat çekiyor. Yurt içinde şubelerini Bostancı, Modoko ve Masko, Antalya, Bursa, Ankara Siteler, Anse MDM, İzmir, Samsun ve Adana’da konumlandırarak kalitesini farklı lokasyonlara ulaştırıyor.

Marka başarısı, ihracat faaliyetleriyle ülke sınırları dışına çıkıyor

Başarılarla dolu marka hikayesini, ihracat faaliyetlerinin hızına paralel olarak ülke sınırlarının dışına taşıyan Fuga Mobilya, sektörde liderliğe oynayan pozisyonu ve yenilikçi yapısıyla her geçen gün global pazardaki etkinliğini artırıyor. Libya Tripoli, KKTC Lefkoşa, Bakü Azerbaycan, Süleymaniye Kuzey Irak’ta mağazalarını konumlandıran Fuga Mobilya; kısa vadede yurt dışında 10, yurt içinde 20 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Yurt dışındaki faaliyetlerine hız kazandıran ve ülke ekonomisine olan katkılarıyla takdir kazanan marka; Rusya, Kanada, Katar, İran, Fas ve Dubai’de yeni mağazalar açmak için çalışmalarına devam ediyor.

Fuga Mobilya; üretim kapasitesi, kaliteden ödün vermeyen yapısı ve müşteri memnuniyetini öncelikli tutan duruşuyla rakiplerinden ayrılıyor. Yeni hedefleriyle yeni başarılara yelken açan marka, geçmiş tecrübelerinden aldığı güçle gelecekte de müşterilerini memnun etmeyi sürdüreceğinin sinyallerini veriyor.

SS Mermerciler Yapı Kooperatifi 32. Sk. 14, Köseler Köyü Dilovası