AB INFL(EU)NCE PROJESİ TANITIM VE NETWORKING TOPLANTISI

• Üyelerden Haberler
• Toplantılarımız
• Ödüllerimiz

İktisadi Kalkınma Vakfı'nın (İKV) organizasyonunda Sivil Toplum Destek Programı II (CSSP II) çerçevesinde “AB Katılım Sürecinde STK’ların Etki Kapasitelerinin Artırılması Projesi Infl(eu)nce'nin Tanıtım ve Networking Toplantısı 8 Ekim 2019 tarihinde TOBB'un Levent yerleşkesinde gerçekleşti. Açılış konuşmasını İKV Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu'nun yaptığı etkinlikte,  T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdür V. Bülent Özcan AB hibe projelerinden sivil toplum kuruluşlarının nasıl faydalanabileceği konuları üzerinde durdu.
AB Türkiye Delegasyonu, Sivil Toplum, Temel Haklar, Yargı ve İçişleri Bölümünden Ms. Laura Follavalota Türkiye Ab ilişkilerinden bahsetti. Sonrasında gerçekleştirilen panelde Türkiye’nin AB Katılım Süreci ve Sivil Toplumun Rolü konusu irdelendi. İKV Genel Sekreteri Çiğdem Nas'ın moderatörlüğünü üstlediği panelde ;
Prof. Dr. Erhan DOĞAN ( Marmara Üniversitesi (İng.) Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkan Yardımcısı)
Dr. Büke BOŞNAK( İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü )
Dr. Demir Murat SEYREK, (Avrupa Demokrasi Vakfı Kıdemli Danışmanı)
konuşmacı olarak yer aldı.
Derneğimizi temsilen Genel Sekreterimiz Nesim Tüzmen etkinlikte hazır bulundu.

Tarih: 8.10.2019