İSMET MOBİLYA

Firma Hakkında

İSMET MOBİLYA’DA ZARİF, SEÇKİN VE ÖZGÜN KOLEKSİYONLAR

Ev ve ofis mobilyasında sahip olduğu köklü geçmişiyle modern yaşamı temsil eden İsmet Mobilya, Dünya’nın prestjli markaları Armani Casa, Fendi,Fendi Outdoor, Giorgetti, Promemoria, Promemoria Outdoor,Se London,Tresserra Collection, Ceccotti Collezioni, Barovier&Toso, Beby İtaly, Byblos Casa,Arca,Rugiano,Cornelio Cappellini,Kenzo Maison ve Kenzo Maison Outdoor koleksiyonlarını bünyesinde bulundurmakta. İstanbul Etiler showroom, Ankara Çankaya showroomlar’da zarif, seçkin ve yenilikçi tasarım koleksiyonlarını bulabilirsiniz.

ARMANI/CASA “HER ŞEY DAHİL, YAŞAM STİLİ”
Armani/Casa 2011 yılı koleksiyonunda sıra dışı tasarımlarıyla, yaşam mekanlarının orijinal görünümünü sunmakta. Giorgio Armani’nin yönettiği tasarım grubu, yaratıcılık, estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek, mobilyaları her perspektiften ele alarak bu sene de “Her şey dahil bir yaşam stili” yarattı. Armani/Casa koleksiyonu, erkek ve kadın arasındaki farklı estetik zevklerin birbirleriyle uyumuna ortam sağlamak amacıyla tasarlandı. Mobilyalarda evin feminen ve maskülen özelliklerini ortaya çıkaran siyah ve beyaz  renklerin ihtişamı ile birleştirildi.

GIORGETTI “ÖZGÜN ve YENİLİKÇİ TASARIM SANATI
Ahşabın detaylı şekilleri ve saf tasarımı, koleksiyonun odak noktalarıdır. Bu kusursuz ve disiplinli, stilistik yaklaşım; her bir parçayı başka özel bir sanat eserine dönüştüren dekorasyona titiz bir bağlılık ve geleneksel elişiyle dengelemekte. Tıpkı, ev için bir “haute couture”. Giorgetti, görkemli ve rasyonel tasarım eserleriyle, dışarıdan bakınca ulaşılmaz duran eşsiz modelleriyle sofistike şıklık sunuyor.

FENDİ CASA KOLEKSİYONU
2011 Fendi Casa Koleksiyonu ustalık ve yetenek ile sıra dışı zamanların, belirli ritüelleri göz önünde bulundurularak çalışılan eşsiz modellerin mükemmelliğini oluşturan tasarım. Fendi Casa minimal ve çekici koleksiyonuyla, İtalyan deri kanape ile durağan mekanlara şehveti ve farkındalığı yaşatıyor! Zarif krom ayaklar, dikişlerle birleşen çizgilerini ön plana çıkarmaktadır.

PROMEMORIA “EL SANATININ ÖZGÜN TANIMI”
Promemoria koleksiyonundaki parçalarda en üst kalite materyalleri ve ince estetiği kullanarak zamansız geçerliliğini kaybetmeyen güzellik ve cevher yaratmakta. Promemoria, sıcak, konforlu, rahat bir ev için ihtiyacınız olan her türlü detayla yeni sezonda da evlerinize kişilik vermeye hazır.

Türkiye’de İSMET MOBİLYA ile tüm zamanların modasına damgasını vuran, ARMANI/CASA,FENDI,PROMEMORIA VE GIORGETTI Koleksiyonları, özgün ve ihtişamlı tarzlarıyla ruhunuzu özgürleştirerek, sizi canlı bir dinamizm ile sarıyor.

İstanbul

Nispetiye Cad. Alkent Yolu Ş.Ahmet Acarkan Sok No.9 Etiler-İstanbul
Tel / Phone : 0212 287 87 27 Faks / Fax : 0212 287 65 85

Şube-1