FATİH KIRAL MOBİLYA

Firma Hakkında

Zarafet, saygınlık ve kalite ile 30 yıl…

Trendler değişti, yeni akımlar hayatımıza girdi ama sanattan ve zarafetten ilham alan Fatih Kıral koleksiyonları yaşam alanlarımıza anlam katmaya devam ediyor…

Türkiye’nin en iyi ve en köklü mobilya üreticisi, ‘’Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon’’ markası, 1980 yılında Fatih Kıral’ın baba mesleğini sürdürmek için kendi adıyla Anadolu yakasında açtığı ilk mağaza ile doğdu.

Zarafet, saygınlık ve kaliteyi temsil eden duruşuyla, 1985 yılından itibaren en önemli İtalyan markalarını müşterileriyle buluşturan ‘’Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon’’; 1987 yılında Cemil Topuzlu Caddesi’ndeki showroom ile; 1989 yılında ise yerli ürün ve özel ünite üretimi yapan ‘’Fatih Kıral’’ fabrikasının kuruluşuyla büyümeye başladı. 1992 yılında Cemil Topuzlu Caddesi’nde açtığı 2’nci showroom ile yurt içi hizmetlerini genişleten ‘’Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon’’; 1994 yılında Amerikan mobilyalarını ithal etmeye başladı.

‘’Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon’’un klasik ve zamana ayak uydurabilen koleksiyonları 1997’de Bostancı showroom’u, 2001 yılında ise Avrupa yakasındaki ilk mağaza olan Levent showroom’uyla geniş tüketici kitlesine ulaşmaya başladı.

Ürün ve hizmetleri ile Türkiye’de mobilya denince akla ilk gelen marka olan ‘’Fatih Kıral Mobilya’’ markasının Türkiye çapında büyümesi 2006 yılında ‘’Stanley Kids by Fatih Kıral’’ adıyla açılan bebek, çocuk ve genç mobilya showroom’u ile devam etti. 2008 yılında Antalya’da tüm konseptleri içeren mağaza; Ankara’da bir bayiliğin açılışından sonra 2009’da Levent showroom’unun yenilenmesi ve 2010 yılında Cemil Topuzlu Caddesi’nde yerli ürünlerin sergilendiği 3’üncü showroom ile ‘’Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon’’ markası Türkiye’nin en iyi mobilya üreticisi olarak saygınlığını koruyor.

Dünya markaları Fatih Kıral’da…

Geniş  bir beğeniye hitap edebilme ve kusursuz hizmet anlayışı ‘Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon’’ markasını bugüne taşıyan değerlerdir. Kuruluşundan itibaren kalite, estetik ve konforu marka prensibi olarak benimseyen ‘’Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon’’ müşterileriyle Cesare Paciotti, Giorgio Collection, Mantellassi, Provasi, Stilema, Smania, Ulivi, Versace Home gibi önemli İtalyan markalarını buluşturuyor.

Ayrıca; Thomasville, American drew, Barbara Barry, Dialma Brown, Henredon, Paul Robert, Porsche Design Studio, Pulaski, Schnadig, Stanley, Nautica gibi seçkin Amerikan ve Avrupa mobilya markaları da yine ‘Fatih Kıral’ imzası ile Türk tüketicilerinin beğenisine sunuluyor.

Bununla beraber‘’Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon’’ en iyi uluslararası bahçe mobilyalarını, mutfak ve banyo markalarını bünyesinde barındırıyor.

Dekorasyonu zarafetle bütünleyen projeler...

‘’Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon’’ proje ve mimarlık ekibiyle, yurt içi ve yurt dışı, konut ve ofis başta olmak üzere; restoran, bar, cafe ve oteller için tasarım ve uygulama hizmeti veriyor. Toplu işlerde müteahhit firmalara proje ve tasarım konusunda verilen hizmetlerde; oluşturulacak mekanların üç boyutlu proje ve resimleme çalışmalarıyla projelerin verimli bir şekilde hayata geçirilmesi sağlanıyor.

Bugün ‘’Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon’’ 8 showroom, 140 çalışan, 4100 m2 üretim ve depolama alanı, 7550 m2 showroom alanı ile ‘’zamansız’’ yaşam alanları yaratıyor.Özel projeler ve her türlü mekan tasarımı için yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerine mekanlarında zarafete yer açmaları için ilham veriyor.

Selamiçeşme 1

Cemil Topuzlu Cad. No 16, Selamiçeşme, İstanbul
Tel / Phone : 0216 360 3443 Faks / Fax :

Selamiçeşme 2

Cemil Topuzlu Cad. No 18, Selamiçeşme, İstanbul
Tel / Phone : 0216 360 3443 Faks / Fax :

Selamiçeşme 3

Cemil Topuzlu Cad. No 15/A, Selamiçeşme, İstanbul
Tel / Phone : 0216 386 4950 Faks / Fax :

Bostancı

Ankara Asfaltı Bostancı Kavşağı Yanyol No 9, Bostancı, İstanbul
Tel / Phone : 0216 361 0307 Faks / Fax :